بستن

فروشگاه آوابوک حقوق کتب قوانین و مقررات سایر قوانین قانون بازار اوراق بهادار (بورس) در نظم حقوقی کنونی
- قانون بازار اوراق بهادار (بورس) در نظم حقوقی کنونی
  • تعداد کل امتیازات ثبت شده : 65

قانون بازار اوراق بهادار (بورس) در نظم حقوقی کنونی

سعید صالح احمدی

425,000 تومان 382,500 تومان
خرید دانلود پیش نمایش کتاب

مشخصات کلی

نام ناشر

کتاب آوا

نام مولف

سعید صالح احمدی

سال انتشار

1400

نوبت انتشار

2

تعداد صفحه

529

تیراژ

1000

شابک

9786003465114

کتاب قانون بازار اوراق بهادار (بورس) در نظم حقوقی کنونی / مولف سعید صالح‌احمدی

این اثر برای مطالعه دانش آموختگان رشته های حقوق و بورس و اوراق بهادار و آمادگی علمی برای موفقیت بیشتر در آزمون دکتری و کارشناسی ارشد مجموعه مالی(رشته های مالی با گرایش مهندسی مالی،بانکداری،مالی بین الملل،بیمه،مستغلات و حقوق مالی)رشته مدیریت با گرایش مدیریت مالی و رشته مدیریت گرایش بازاریابی مناسب باشد و افراد را برای آشنایی با قوانین بورس،قبل از شرکت در آزمون معامله گری بازار سرمایه توسط سازمان بورس و اوراق بهادار ویژه دانش آموختگان رشته های مرتبط از قبیل گرایش های مالی رشته مدیریت،حقوق،مالی،حسابداری و اقتصاد،آزمون های گواهینامه های بورس و اوراق بهادار صادره سازمان بورس و اوراق بهادار(گواهینامه اصول مقدماتی بازار سرمایه در بورس اوراق بهادار و بورس کالا و همچنین گواهینامه تحلیل گری در بازار سرمایه و غیر آماده نموده و در انجام رساله های دکتری و پایان نامه های دوره کارشناسی ارشد و نقد و تحلیل و درک حقوق بورس،بخشی از منابع مطالعاتی داوطلبان و جویندگان این حوزه را تامین کند..

ماده 1- اصطلاحات و واژه‌هایی که در این قانون به کار رفته است، دارای معانی زیر می‌باشند:

1- «شورای عالی بورس و اوراق بهادار»: شورایی است که به موجب ماده 3 این قانون تشکیل می‌شود و بعد از این «شورا» نامیده می‌شود.

2- «سازمان بورس و اوراق بهادار»: سازمانی است که به موجب ماده 5 این قانون تشکیل می‌شود و بعد از این «سازمان» نامیده می‌شود.

3- «بورس اوراق بهادار»: بازاری متشکل و خودانتظام است که اوراق بهادار در آن توسط کارگزاران و یا معامله‌گران طبق مقررات این قانون، مورد دادوستد قرار می‌گیرد.

بورس اوراق بهادار (که از این پس «بورس» نامیده می‌شود) در قالب «شرکت سهامی عام» تأسیس و اداره می‌شود.

4- «هیأت داوری»: هیأتی است که به موجب ماده 37 این قانون تشکیل می‌شود.

5- «کانون»: کانون‌های کارگزاران، معامله‌گران، بازارگردانان، مشاوران، ناشران، سرمایه‌گذاران و سایر مجامع مشابه، تشکل‌های خودانتظامی است که به منظور تنظیم روابط بین اشخاصی که طبق این قانون به فعّالیت در بازار اوراق بهادار اشتغال دارند، طبق دستورالعمل‌های مصوب «سازمان» به صورت مؤسّسه غیردولتی، غیرتجاری و غیرانتفاعی به ثبت می‌رسند.

6- «تشکل خودانتظام»: تشکّلی است که برای حُسن انجام وظایفی که به موجب این قانون بر عهده دارد و همچنین برای تنظیم فعّالیت‌های حرفه‌ای خود و انتظام بخشیدن به روابط بین اعضاء، مجاز است ضوابط و استانداردهای حرفه‌ای و انضباطی را که لازم می‌داند، با رعایت این قانون، وضع و اجراء کند.

7- «شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه»: شرکتی است که امور مربوط به ثبت، نگهداری، انتقال مالکیت اوراق بهادار و تسویه وجوه را انجام می‌دهد.

8- «بازارهای خارج از بورس»: بازاری است در قالب شبکه ارتباط الکترونیک یا غیر الکترونیک که معاملات اوراق بهادار در آن بر پایه مذاکره صورت می‌گیرد.

و ...

فهرست مطالب

 

فصل اول- تعاریف و اصطلاحات... 17

فصل دوم- ارکان بازار اوراق بهادار. 95

فصل سوم- بازار اولیه. 213

فصل چهارم- بازار ثانویه. 291

فصل پنجم- اطلاع‌رسانی در بازارهای اولیه و ثانویه. 395

فصل ششم- جرایم و مجازات‌ها 425

فصل هفتم- مقرّرات متفرقه. 515

نظرات

captcha Refresh
محصولات مشابه