بستن

فروشگاه آوابوک فنی و مهندسی مهندسی عمران سنت های مدرن معماری معاصر در هندوستان
- سنت های مدرن معماری معاصر در هندوستان
  • تعداد کل امتیازات ثبت شده : 1

سنت های مدرن معماری معاصر در هندوستان

کلاوس پیتر گاست

150,000 تومان 135,000 تومان
دسته بندی:  فنی و مهندسی  > مهندسی عمران 

ناشر: آوا

  • سنت های مدرن معماری معاصر در هندوستان / کلاوس پیتر گاوس
خرید

مشخصات کلی

نام ناشر

کتاب اوا

نام مولف

کلاوس پیتر گاست

مترجم

نریمان ذوالفقار نسب محمد وریا خورده بینان محمد دانا سالم شبنم قدردان

سال انتشار

1393

نوبت انتشار

1

قطع کتاب وزیری شومیز
تعداد صفحه

150

تیراژ

1000

شابک

9786003461000

سنت های مدرن معماری معاصر در هندوستان

فهرست مطالب

 

(1993-2006

عامل تعیینکننده‌ی فرهنگی- اجتماعی.. 11

مرکز تجاری سورابجی گودرج گرین، حایدرآباد. 13

معماری پایدار- سنت هند باستان. 13

_ ساختمان‌ها

) 28

لغات تخصصی.. 146

کتابشناسی.. 149

اعتبارات تصاویر

 

قسمت اعظم معماری معاصر هند که به اصطلاح معماری مدرن نامیده می‌شود از هزاره‌ی گذشته‌ی آن سرچشمه می‌گیرد. برخلاف معماری معاصر غرب که روی "سنگ لوحه‌ای پاک"، پس از تخریب‌های گسترده‌ی جنگ‌های جهانی شکل گرفت، معماری هند در طول هزاران سال قدمت خود با مداخلاتی که به عنوان اصلاح‌کننده ایفای نقش می‌کردند پیشرفت زمانی داشت. روند تحقیق بسیار طولانی، خسته کننده و همراه با خودآزمایی‌های عمیق در قراردادهای تاسیس شده‌ای بود که به منظور اصلاح مداخلات شکل گرفته بودند. از این رو، معماری هر دوره از تاریخ هند تجلی همان دوره‌ی زمانی است ولی در عین حال از گذشته‌ی معماری هند نشات می‌گیرد. بنابراین لازمه‌ی درک معماری معاصر هند درک عوامل و علل تعیین کننده‌ی روش‌های معماری و تجلی آن در هند امروزی است. امروزه تکنولوژی در جهان غرب به بخش جدایی ناپذیری تبدیل شده است. در واقع، تکنولوژی تعیین‌کننده‌ی پروسه و تولید است و پروسه و تولید تعیین کننده‌ی تکنولوژی هستند.

فضای سنگ لوحه‌ی پاک و علل آن غرب را قادر ساخت تا به آینده نگاهی پر انرژی داشته باشند. تکنولوژی غرب را قادر ساخت تا به ناشناخته‌ها سفر کند و فرم جدیدی از معماری را شکل دهد. امروزه، در بحث تولیدات و اکتشافات معماری، تکنولوژی حرف اول را می‌زند. رومی خوسلا این اکتشافات را "آینده‌های انتزاعی"1 می‌نامد، یعنی جایی که "پویایی و حرکت" انگیزه‌های اولیه‌ی جهان غرب تلقی می‌شوند. گذشته‌ی قبل از مدرنیته اگر هم نقشی داشته بسیار اندک بوده است.

از سوی دیگر، شرق بوسیله‌ی ارتباطاتش با گذشته و ضروریات اختصاص پویایی مدرنیته در پیشرفت زمانی مشخص می‌شود. نمی‌توان نقش مدرنیته را در دنیای شرق نادیده گرفت. مدرنیته به طور ضمنی به عنوان جهت‌گیری اجتناب ناپذیر آینده مورد قبول واقع شده است. در درجه‌ی اول به دلیل تاریخچه‌‌ی مستعمراتیش و همچنین به دلیل وابستگی و پدیدار شدن گرایشات همگن سازی در جهان. امروزه کشورهای دنیای شرق بخش جدایی ناپذیری از دنیای مدرن شده‌اند. بنابراین چالش رو در روی این کشورها تطبیق گذشته‌ی کهن آن‌ها با روحیه، نظام، روش‌ها و تولیدات دنیای مدرن است. ما باید مطالب این کتاب را از این نقطه نظر مطالعه کنیم.

برای مشاهده مقالات آوابوک کلیک نمایید

تعدد در مفاهیم هندی

هسته‌ی اصالت هندی در معنویت و اسطوره‌های کهن مرتبط با آن نهفته است. این مساله بطور گسترده تصدیق شده است که روحیه‌ی بردباری از خاستگاه تمدن هند، و بویژه قدرت استقلال معنوی آن ریشه گرفته است. از این‌رو محتمل است که مکاتب متعدد فکری بطور همزمان نشات بگیرند و با هم همزیستی کنند. از دیدگاه جهان بینی2، آیین هندو بطور همزمان با آیین بودا و آیین جین و سایر نظام‌های معنوی که به عنوان جایگزین‌های مکتب هندو پدید می‌آیند همزیستی می‌کند. معماری هر کدام از این مکاتب فکری بیانگر نظرات آن‌ها و برگرفته از معانی کیهانی، اسطوره‌ها و قدرت استقلال به نمایش در آمده در حکایات مجسمه‌ای شکل و اشاره‌ی کلی به جامعیت و یکپارچگی جهان‌بینی دوره‌ی زمانی خودشان است.

. 150

نظرات

captcha Refresh
محصولات مشابه