بستن

فروشگاه آوابوک حقوق کتب دانشگاهی سایر کتب دانشگاهی نگاهی نو به بایسته ها و چالش های تروریسم در فضای سایبر
- نگاهی نو به بایسته ها و چالش های تروریسم در فضای سایبر
  • تعداد کل امتیازات ثبت شده : 3

نگاهی نو به بایسته ها و چالش های تروریسم در فضای سایبر

ملیکا محبوبی/فاطمه نوری

150,000 تومان 135,000 تومان

دسته بندی: کتب دانشگاهی 

ناشر: اوا

  • کتاب نگاهی نو به بایسته ها و چالش های تروریسم در فضای سایبر نوشته ملیکا محبوبی و فاطمه نوری توسط انتشارات کتاب آوا به چاپ رسیده است.
  • موضوع کتاب: علوم اجتماعی، خدمات اجتماعی، فضای سایبری

 

مباحث کتاب نگاهی نو به بایسته ها و چالش های تروریسم در فضای سایبر

  1. تاریخچه و پیشینه تحقیق
  2. گونه های تروریسم
  3. شاخصه ها و ویژگی های تروریسم
  4. جایگاه تروریسم سایبری در نظام حقوقی ایران
  5. رویکرد ایران در قانونگذاری فضای سایبری
  6. صلاحیت قانونگذاری در فضای سایبر در حقوق ایران
  7. چالش های اجرائی مقابله با تروریسم سایبری
  8. پیشگیری از وقوع تروریسم سایبری
  9. جرم انگاری تروریسم سایبری
  10. بار اثبات دلیل در سایبر تروریسم
  11. بررسی داوری و صلاحیت فرامرزی سایبر تروریسم
  12. راهکار های کیفری و حقوقی مقابله با تروریسم سایبری
  13. چگونگی قانونگذاری کیفری در تروریسم سایبری
  14. حقوق جزای ماهوی و شکلی تروریسم سایبری
خرید

مشخصات کلی

نام ناشر

اوا

نام مولف

ملیکا محبوبی/فاطمه نوری

سال انتشار

1399

نوبت انتشار

1

قطع کتاب وزیری شومیز
شابک

9786003465961

کتاب نگاهی نو به بایسته‌ها و چالش‌های تروریسم در فضای سایبر/ مولفین: ملیکا محبوبی- فاطمه نوری

تحولات و پیشرفت شگرف تکنولوژی و فناوری اطلاعات و ارتباطات، مولد تغییرات عمده­ای در زیر ساخت­های مهم و حیاتی کشور بوده و بسیاری از مفاهیم سنتی حقوق کیفری را با چالش مواجه ساخته است. در این میان حملات تروریستی سایبری گونه­ای نوین از جرائم سایبری هستند که استعداد ایجاد تغییرات بنیادین در ساختارهای امنیتی را در سطوح مختلف ملی و بین المللی دارند. تروریسم سایبری یکی از مهمترین جرائم ارتکابی در بستر فضای سایبر، است.این پدیدۀ مجرمانه از تلاقی اعمال تروریستی و فضای سایبر پا به عرصۀ وجود نهاده است و از طریق دسترسی به اطلاعات حفاظت شده صورت می‏پذیرد.

درحال حاضریکی از دغدغه ­های نظام قانونگذاری در هر کشوری، جرم انگاری کارآمد و مؤثر این پدیدۀ مجرمانه است چراکه تروریسم از رویکردهای سنتی خود رنگ باخته و به سوی فناوریهای نوین روی آورده است. تروریسم سایبری، با وجود نو ظهور بودن به مراتب خطرناک تر از تروریسم کلاسیک و سنتی است وتهدیدات آن برای امنیت ملی دولت­ها و کشورها به خطری بالقوه تبدیل شده است. تروریسم در فضای سایبر طیفی از حملات و تهدیدات غیرقانونی توسط تروریست‌ها علیه رایانه، شبکه­ ها و اطلاعات ذخیره شده برای مرعوب ساختن یا مجبور کردن یک حکومت یا افراد یک کشور جهت پیشبرد اهداف اجتماعی و سیاسی است. حمایتِ دولتی که زمانی یک از مؤلفه‌های اصلی تروریسم بود، ممکن است از این پس برای تروریست‌ها چندان حیاتی نباشد، زیرا فناوری اطلاعات و فضای سایبر با فراهم آوردن ظرفیت‌های جدید و مؤثرتر برای تروریست‌ها و هم چنین آزادی عمل آن‌ها برای انجام حملات سازمان یافته تروریستی در عمل بسیاری از مزایای حمایت دولت­ها را منسوخ کرده است درعصر حاضر ارتباط میان تروریست­ها از طریق شبکه ­های بین المللی و تبادل افکار و اعمال مجرمانه در سطح بسیار پیچیده است که از ویژگی ­های این نوع ارتباط عدم توانایی پلیس در کنترل وشنود این ارتباطات می­باشد از این رو،پیشگیری کارآمد از آن تنها با مشارکت کشورها و مداخله سازمان­های بین المللی قابل تصور است.

برای مشاهده کتب برتر جزا و جرم کلیک نمایید

در پژوهش حاضر نگارندگان بر آن شدند تا ضمن بررسی تفاوت بنیادین میان تروریسم کلاسیک و تروریسم سایبری، به این سوال پاسخ دهند که تفاوت­های موجود میان این دو پدیده نظام­های حقوقی افتراقی را میطلبند یا صرفًا روش و ابزار و شیوه ارتکاب جرم متفاوت است و درنهایت با روش توصیفی- تحلیلی به شیوة استقرایی- قیاسی، به اثبات این فرضیه می­­پردازد که، میان دوپدیده تروریسم سایبری و تروریسم کلاسیک تفاوت­های بنیادین حقوقی به نحوی که متضمن دو نظام حقوقی افتراقی باشند وجود ندارد و تنها شیوه ­های ارتکاب جرم و روش­های اثباتی آن­ها متفاوت بوده و نیازمند آن است تا قوانین جامعی در خصوص تروریسم سایبری مدوّن گردد.

برای مشاهده مقالات معرفی کتاب و زندگی نامه حقوق دانان کلیک نمایید

نوشتار حاضر بدنبال بازخوانی تروریسم با رویکرد ارتکاب در فضای سایبر و استفاده ازسامانه ­های رایانه ­ای و مخابراتی، به تبیین جایگاه تروریسم سایبری در نظام حقوقی ایران و آئین اثبات دلیل در این گونه از جرائم تروریستی پرداخته و ضمن بررسی چالش­های اجرائی تروریسم سایبری به ارائه راهکارهای مطلوب حقوقی ( برای مشاهده کتب حقوق کیفری کلیک نمایید) و کیفری در جهت مقابله با گسترش تروریسم در فضای سایبر و همچنین پیشگیری از این پدیدۀ مجرمانه در عرصۀ داخلی و بین المللی، جهت تحقق عدالت کیفری می­پردازد.

نظرات

captcha Refresh
محصولات مشابه